Od svog osnivanja 1994.g Dymatize vjeruje da je savršenstvo dostižno. Da bi to postigli 100% su posvećeni proizvodnji sportske suplementacije koja se sastoji samo od sastojaka najviše kvalitete uz razvoj i napredak okusa i funkcionalnosti.
Dymatize vjeruje da svaka osoba može imati benefite od suplementacije koja inspirira, hrani i podupire snažnije i zdravije tijelo. Težeći savršenim proizvodima Dymatize svaki dan postavlja ljestvicu sve više podižući standarde kvalitete.

Sportaš ste ako mjerite napredak ponavljanjima i znojem.
Stalni trening za sportaša isto je što i za Dymatize kontinuirano istraživanje, jedini pravi način stalnog napretka i stalnog poboljšavanja rezultata.
Sportaši teže savršenstvu i zato zaslužuju najbolje proizvode koji će im pomoći da savršeno oblikuju svoje tijelo. Dymatize svoj trud temelji na znanosti, konkretnim činjenicama, vrijednim nalazima, relevantnim istraživanjima i vrhunskom znanju što rezultira opipljivim napretkom u treningu i relevantnom povećanju mišićne snage. Vrhunski tim Dymatize može se pohvaliti s više od 50 godina iskustva na području dodataka sportskoj prehrani, djeluje s odabranim svjetskim stručnjacima i Dymatize savjetodavnim odborom za znanost i inovacije, neprestano se procjenjuju pomoću opsežnog sustava upravljanja kvalitetom, kao vrhunski proizvođač mogu se pohvaliti dodatnim kontrolnim sustavom u skladu sa strogim antidoping programima: „Informed-Choice“ i „Informed-Sport“.
Sve to za postizanje jedinstvenog cilja, najboljih rezultata!