O nama

S bogatom tradicijom i iskustvom koje gradimo od 1998.
vodeći smo distributer dodataka prehrani za sportaše i rekreativce.


NAŠA MISIJA

Ostvarite svoj puni potencijal!

Naša misija je maknuti prepreke koje stoje na putu do postizanja najbolje verzije sebe. Nudimo samo visokokvalitetne dodatke prehrani s učinkovitim sastojcima čiji je cilj pomoći u profesionalnim sportskim izazovima i aktivnom životu. Preko 25 godina našu predanost potvrđuju odlične suradnje s mnogim hrvatskim olimpijcima, vrhunskim sportašima, vodećim sportskim klubovima, savezima i reprezentacijama. Među našim korisnicima su najveća imena hrvatskog, europskog i svjetskog sporta poput Janice i Ivice Kostelić i Sandre Perković.

Vrijednost vrhunske prehrane upravo leži u najboljim nutrijentima, posebno kada su prilagođeni prema potrebama svakog pojedinca.

Želimo da se osjećate zdravije, snažnije i učinkovitije kako biste ostvarili svoj puni potencijal i stigli do cilja!

Voditi aktivan život je poziv s jednim ciljem - biti zdravija i jača verzija sebe!


NAŠA VIZIJA

Poziv s jednim ciljem

Kada je GAZ Nutrition krenuo sa svojom pričom 1998. godine glavni fokus je bio na pružanju kvalitetnih proizvoda na tržištu koji će pomoći profesionalnim sportašima u postizanju vrhunskih izvedbi.

Vjerujemo da je dobro zdravlje neophodan ključ do pobjede, no isto tako i za svakog pojedinca koji teži zdravom stilu života.

Naša odgovornost upravo leži u selekciji najboljih proizvoda kako bismo pružili podršku onima kojima je najpotrebnija. Želimo da naša zajednica raste, kroz kvalitetnu ponudu i povjerenje koje su nam mnogi partneri i kupci već ukazali i nastavljaju davati.

ZAJEDNO KROZ NOVE POBJEDE!

ŽELITE OSTVARITI SURADNJU S NAMA?

0
+
godine iskustva
0
+
zadovoljnih kupaca
0
+
proizvoda
0
+
poznatih brendova

NAŠA PRIČA

Kako je počelo?

Najbolje stvari u životu nastanu iz potrebe ili prijateljstva. Tijekom osnivanja kompanije pokazalo se da će obje stavke biti temelj našeg početka.

Mladih dana često sam putovao po svijetu i kako sam se kretao u sportskim krugovima, među par prijatelja koji su među ostalom bili i  profesionalni sportaši nikla je ideja da im prilikom svojih putovanja nabavim kvalitetne dodatke prehrani, koji se tada nisu mogli lako nabaviti u Hrvatskoj. Uskoro sam shvatio da je to zaista veliki propust za naše mlade sportske snage i izazove s kojima se svakodnevno susreću.

– Željko Gabron (CEO G.A.Z NUTRITION d.o.o.)

Kako kažu, ostalo je povijest!

Danas surađujemo s poznatim brendovima poput: Weider Sport & Specialty Nutrition, Weider Victory Endurance, Weider Victory, PowerBar, Dymatize, Z-Konzept Nutrition, BioTechUSA, Energy OatSnack, GoldNutrition i dr.

Posebno smo ponosni na našu dugogodišnju suradnju s Hrvatskim Olimpijskim odborom, Hrvatskim nogometnim savezom, Hrvatskim rukometnim savezom, Hrvatskim atletskim savezom, Hrvatskim skijaškim savezom, Hrvatskim boksačkim savezom, Hrvatskim paraolimpijskim odborom, Hrvatskim olimpijskim odborom, Hrvatskim vaterpolskim savezom i mnogim drugima.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Stvaranje pozitivnih prehrambenih navika

Zadovoljstvo i vrhunski performans pojedinca

Stručno vodstvo i povjerenje u kupovinu i proizvode

BOGATA PONUDA PROIZVODA

Besplatna dostava

iznad 46,45€ (350kn)

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 53,08€ (400kn)

izaberi poklon