Z-Konzept Nutrition u timskim sportovima 

Timski sportovi poput nogometa, rukometa, hokeja ali i tenisa su intervalni sportovi. Iako svi imaju drugačiji fokus, kod intervalnih sportova mnoge su stvari slične, uglavnom su to brzina i koordinacija.

Uz to morate biti u potpunosti sposobni barem 60, 90 ili više minuta igrati i često je vrhunska izvedba presudna. Izdržljivost je također važna. Trebate se usredotočiti na izgradnju ili održavanje mišićne mase s malo masnoće i osiguravanje izdržljivosti i energetskih rezervi. Nije nimalo lak zadatak za trening i prehranu.

Trenutna istraživanja sve više naglašavaju važnost oporavka, a u treningu se postavljaju zahtjevi za sve kvalitetnijom izvedbom. U slikovnom se pregledu nalazi preporuka proizvoda brenda Z-Konzept Nutrition koji uz pravilnu prehranu mogu podržati zahtjeve treninga ili natjecanja. Navedeno je i vrijeme uzimanja dodataka prehrani uz pretpostavku da se radi o normalnom danu treninga ili natjecanja. Ako se bavite sportom u drugo doba dana, prilagodite vrijeme u skladu sa svojim rasporedom.

Comments are disabled.