ŠTO SU MIKRONUTRIJENTI I KOJA JE NJIHOVA VAŽNOST?


Po samom nazivu dolazimo do činjenice da su mikronutrijenti potrebni u relativno malenim količinama u usporedbi s makronutrijentima – ugljikohidratima, mastima, bjelančevinama i vodom.

Mikronutrijenti su nužni vitamini i minerali koji vam omogućuju svakodnevno normalno funkcioniranje.

Vitamini i minerali su organske tvari koje unosimo hranom, a ključni su u sintezi glikogena, bjelančevina (proteina) i masti.

Kod aktivnih rekreativaca i sportaša dodatan unos vitamina i minerala je obavezan kako bi zaštitili svoje mišiće od umora i ozljeda, te pospješili njihov rast i razvoj!

Uz Weider Megabolic Advanced dnevna pakiranja sada ne morate više brinuti jeste li svoje tijelo opskrbili nužnim vitaminima i mineralima.

Megabolic Advanced je dodatak prehrani koji se sastoji od 5 kapsula u praktičnoj vrećici koju možete uvijek ponjeti sa sobom i tako pratiti pravilno doziranje svog unosa vitamina i minerala.

Dodatak sadrži različite esencijalne mikronutrijente, kvalitetne omega-3 masne kiseline i pažljivo odabrane biljne ekstrakte.

Vitamini i minerali (vitamin A, E C, B1, B2, B12, D3, K1, niacin, B6, folna kiselina, biotin, magnezij, željezo, bakar, mangan, selen, molibden, jod, pantotensku kiselinu, cink, piperin)

Riblje ulje (1000 mg ribljeg ulja – od kojih je 600 mg omega-3 masne kiseline, 350 mg EPA, DHA 250 mg)

Biljni ekstrakti (Ashawagandha, spirulina, Acai, kurkuma, ginseng, ginko biloba, itd.)

Megabolic Advanced posebno je razvijen za sportaše i aktivne rekreativce.– sastoji se od 5 prilagođenih kapsula po vrećici (100 kapsula = 20 vrećica = 20 serviranja)

MEGABOLIC ADVANCED sada je snižen -30%!!! 💯💪

https://www.gaz-nutrition.com/proizvod/megabolic-advanced-daily-pack-100-kapsula/

Blog

Comments are disabled.