Row Spirit

ROW SPIRIT by Martin Sinković

ROW SPIRIT je inspirativna priča poznatog hrvatskog veslača i dobitnika zlatnih medalja Martina Sinkovića. Plasiran na tržištu 2023. godine, predstavlja zdravi brend usmjeren na stvaranje ukusnih i hranjivih proizvoda na bazi zobi. U svom asortimanu ubraja slane ili slatke grickalice te porcije zobene kaše koje možete uvrstiti kao doručak ili međuobrok tokom dana. ROW SPIRIT misija je pomoći ljudima da žive zdravije nudeći visokokvalitetnu, prirodnu i održivu hranu.

ROW SPIRIT za mene je priča proizašla iz osobne potrebe, a nastavljena iz čiste ljubavi i entuzijazma da sa svima podijelim ono što je meni fino za grickanje.“ (Martin Sinković)

ROW SPIRIT je nastao kao osobna potreba Sinkovića za zdravim i finim obrokom tijekom čestih putovanja i iscrpnih treninga. S obzirom na ubrzan tempo života ili pak potrebe sportaša, često nemamo vremena pojesti kvalitetan i uravnotežen obrok. Upravo zato Martin Sinković je sa svojom suprugom Manuelom odlučio priječi u poduzetničke vode kako bi svima omogućio praktično rješenje i zdravi obrok.

ROW SPIRITPrirodna snaga zobi

U svijetu namirnica, zob je inače poznata po svojim nevjerojatnim zdravstvenim prednostima. Prirodno obogaćen izvor proteina i ugljikohidrata, sadrži vitamine i minerale poput: vitamin B1, vitamin B5, cink, magnezij, fosfor, mangan, željezo i bakar. Njezina topljiva vlakna djeluju blagotvorno na probavu i zdravlje crijeva kao što je smanjena apsorpcija glukoze. Zob ima antioksidativno djelovanje i bogat je izvor beta glukana. Beta glukan nam pruža podršku u jačanju imuniteta i vrlo je bitan dodatak prehrani u doba prehlada i gripa. Također, zob pomaže kod snižavanja razine šećera u krvi i regulacije kolesterola. Štiti nas od kardiovaskularnih bolesti, sprječava pojavu dijabetesa, podržava fazu mršavljenja i smanjuje rizik od raka.

Hrana od zobi nam pruža energiju i daje dulji osjećaj sitosti, što je odlično za aktivan stil života i sportaše kada im treba zdravi obrok. Uz ROW SPIRIT dobivate najbolje od zobi i sve nutrijente koje vaše tijelo treba kako biste obnovili razinu energije, pogotovo u dane treninga.

ROW SPIRIT u medijima:

Martin Sinković sa suprugom pokrenuo biznis sa zdravim grickalicama

Naš zlatni Martin Sinković proizvodi zdrave grickalice

Martin Sinković zaveslao do zdravih navika svojim row spirit brendom proizvoda na bazi zobi

Besplatna dostava

iznad 46,45€

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 53,08€

izaberi poklon
je dodano u Vašu košaricu
Naplata