Akcija!

Vitamin D3+Liquid Curcumin (90 kapsula)

309,99 kn 185,99 kn

Idealan za oporavak od ozljeda, podršku imunosnom sustavu i zdravlju srca.

2/5 8 glasova

Opis

Kurkuma je začin koji se u antičkoj kulturi naširoko koristi od antike. Stoljećima se cijenilo zbog svojih protuupalnih, antioksidativnih svojstava i zbog podrške zdravlju srca. Aktivno tvar koja ovom začinu daje i jedinstvenu nijansu zlatno žute boje i sadrži sve ove kvalitete je kurkumin. Tekući kurkumin i vitamin D3 tvrtke Weider koncentrirana je formula visoke bioraspoloživosti koja u dnevnoj dozi donosi 500 mg kurkume po kapsuli, od toga su 30 mg kurkuminoidi registrirane marke NovaSOL® koja jamči vrhunsku kvalitetu jer pruža visoko topljivi tekući kurkumin s do 185 puta većom bioraspoloživosti u odnosu na standardni ekstrakt kurkumina.
Ova je formula obogaćena vitaminom D3 (kolekalciferol) i zadovoljava 108% dnevnih potreba za vitaminom D koji podupire zdravlje imunosnog sustava i pravilan rad mišića.
Svi ti dragocjeni aktivni sastojci sadržani su u povrtnoj kapsuli, što ga čini idealnim za one koji ne jedu hranu iz životinjskih izvora ili žele smanjiti svoj unos hrane tog porijekla.

Dodatne informacije

Pakiranje

90 kapsula

Način primjene

Uzeti jednu kapsulu dnevno uz obrok.

Nutritivne vrijednosti

Hranjive vrijednosti po serviranju (1 kapsula):

Ekstrakt kurkume 500 mg – od toga kurkuma 30 mg – vitamin D 5,4 mcg

Sastav

Ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa), emulgator: E-433; kurkuminoidi, vitamin D3 (kolekalciferol), hidroksipropil metilceluloza (kapsula), antioksidans: askorbinska kiselina