Akcija!

Vegan Protein (750g)

Low Fat
Low Sugar
With BCAA
GLUTEN FREE
LACTOSE FREE

219,99 kn 175,99 kn

Weider Vegan Protein zahvaljujući izvrsnom sastavu aminokiselina najbolji je biljni protein koji možete koristiti, nudeći prehrambenu vrijednost usporedivu s proteinom sirutke. Glavni protein Vegan Proteina je izolata graška (Pisane C9) koja je obogaćena proteinima riže, kombinirajući s biljnim ekstraktima dobivamo protein visoke biološke vrijednosti.

 

3.9/5 35 glasova
Očisti

219,99 kn 175,99 kn

Okus
Opcija je obavezna
Bobice mix Čokolada Vanilija
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: , ,

Opis

VEGAN PROTEIN

  • 24g proteina po porciji
  • Protein graška i riže
  • Izrazito nizak udio šećera
  • S biljnim ekstraktima i organskim žitaricama
  • Bez laktoza, bez glutena, bez kolesterola

Weider Veganski Protein zahvaljujući izvrsnom sastavu aminokiselina najbolji je biljni protein koji možete koristiti, nudeći prehrambenu vrijednost usporedivu s proteinom sirutke. Glavni protein Vegan Proteina je izolata graška (Pisane C9) koja je obogaćena proteinima riže, kombinirajući s biljnim ekstraktima dobivamo protein visoke biološke vrijednosti. Izrazito lako probavljiv protein.

Namijenjen svim ljudima koji trebaju dodatnu opskrbu bjelančevinama kao što su sportaši, osobe treće dobi i osobe s visokom fizičkom iscrpljenosti.

Veganski protein je idealan za sve one koji žele konzumirati čiste, sigurne i prirodnoe proteine, bez glutena bez laktoze i bez kolesterola. Također je pogodno za sve one ljude koji, iako nisu vegetarijanci, žele smanjiti potrošnju životinjskih bjelančevina bez smanjenja kvalitete proteina u prehrani.

Porijeklo i proces dobivanja proteina od povrća koji čine Weiderov veganski protein provodi se kroz fizikalne procese i bez korištenja kemijskih otapala kao što je heksan.

SASTOJCI

Izolat proteina graška (Pisane C9): protein s izvrsnim sadržajem aminokiselina koji pokriva gotovo 100% preporuka esencijalnih aminokiselina, bogat je BCAA, lizinom i argininom.

Protein riže: od organske smeđe riže. Protein visoke probavljivosti i brze asimilacije, što pogoduje održavanju i razvoju muskulature.

ModCARB ™: najsuvremeniji sastojak od organskih žitarica koji modulira apsorpciju i metabolizam glukoze, sprječava energetski pad.

• Voće i zelenila: koncentrat biljnih ekstrakata koji daju antioksidativne tvari (polifenoli) koji se brinu za vaše zdravlje.

Dodatne informacije

Pakiranje

750g

Okus

Bobice mix, Čokolada, Vanilija

način primjene

  • Protresti 30 g praha u 300 ml vode.
  • 2 puta dnevno
  • Polije treninga i kao međuobrok