Akcija!

One Shot Energy (60ml)

17,99 kn 12,59 kn

Visoka razina energije i koncentracije, budnosti i reakcija, 6 sati non-stop!

EAN: 5601607076082 Kategorija:

Opis

One Shot Energy GoldNutrition® je funkcionalno i energično piće u „shot“ formatu od 60 ml.
Za trenutke kad je potrebna pojačana razina energije i koncentracije.

Revolucionarna formula nove generacije s biljnim ekstraktima, taurinom i L-argininom i minimalno kalorija. One Shot Energy GoldNutrition® sadrži guaranu, izvrstan izvor sporog oslobađanja kofeina, koji omogućuje održavanje efekt stimulansa na duže vrijeme. Kombinacija Guarane s taurinom i Ginsengom povećava razinu energije, pojačava stanje svijesti, koncentracije i sposobnosti reakcije.

Jedinstveni sastav i praktično pakovanje za cijel niz zahtjevnih situacija:

– fakultetski ispiti
– važni poslovni sastanci
– vožnje na velike udaljenosti
– uživanje u noćnom izlasku nakon napornog radnog tjedna
– oporavljanje od nemirnog i lošeg noćnog sna

Sadrži 80 mg kofeina po dozi.

Koncept energetskog napitka odnosi se na piće koje kombinira ugljikohidrate, kofein i biljne ekstrakte u svrhu povećanja razine energije i mogao bi se smatrati “funkcionalnom hranom” jer je dizajniran da pruži vitalnost u trenucima u kojima je povećanje energije neophodno.

Kofein djeluje stimulativno na središnji živčani sustav. Također je poznato da kofein povećava izlučivanje adrenalina, što može pozitivno utjecati na mentalne i tjelesne performanse.

Biljka Guarana (Paullinia Cupana) porijeklom iz Južne Amerike, ima dugu povijest korištenja. Sjemenke guarane sadrže značajnu količinu kofeina; 1 g Guarane je ekvivalentan oko 40 mg kofeina.

Osim kofeina, guarana sadrži alkaloide i druge ksantine kao što su teobromin i teofilin (sa znatno nižim razinama u odnosu na kofein), relativno velike količine saponina, flavonoida i tanina koji pridonose njihovim bioaktivnim svojstvima uključujući antioksidativnu aktivnost. Guarana poboljšava kognitivne performanse i smanjuje mentalni umor. Osim toga kofein u guarani se sporije oslobađa u usporedbi s čistim kofeinom, čime se omogućuje dulji efekt.

Taurin je najzastupljenija sumporna aminokiselina u našem tijelu, a nalazi se uglavnom u mrežnici i srčanom skeletu mišića. Uključivanje taurina u energetska pića uvelike se povećao tijekom posljednjih 10 godina. Povezana je s raznim fiziološkim funkcijama, od neuromodulacije, stabilnosti stanične membrane i modulacije unutar ćelijske razine kalcija, poboljšavajući reaktivnost neurona olakšavajući prijenos impulsa, poboljšanje koncentracije, razmišljanja i refleksa.

L-Arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina. Jedan od metaboličkih puteva koji koriste L-arginin kao supstrat je sinteza dušikovog oksida. Dušikov oksid igra važnu ulogu neurotransmitera, sudjeluje u procesu učenja, memoriji i sinaptičkoj fleksibilnosti. Nekoliko studija pokazuje da dušikov oksid povećava protok krvi u mozgu omogućavajući bolju opskrbu kisikom i ostalim hranjivim sastojcima bitnim za pravilan rad mozga.

Suplementacija kolinom pomaže u povećavaju razinu acetilkolina, a istovremeno štiti strukturu moždanih stanica.

Ginseng je ljekovita biljka koja se koristi u širokom rasponu terapijske primjene. Ginsenozidi, glavni aktivni sastojci, zaslužni su za većinu učinaka ginsenga: mogućnost inhibiranja proizvodnje slobodnih radikala, djeluju kao vazodilatatori, potiču proizvodnju dušikov oksida, pojačavaju imunosnu funkciju, poboljšavaju funkciju središnjeg živčanog sustava i sprečavaju kardiovaskularne bolesti. Ginseng se koristi za mentalni i fizički oporavak jer povećava radnu sposobnost i koncentraciju.

Danas su vitamini B ugrađeni u mnoga energetska pića. Konzumacija ovih vitamina povećava mentalnu budnost i koncentraciju i poboljšavaju raspoloženje. Vitamini B3 (niacin), B6 (piridoksin) i B12 su najčešće ugrađeni u energetska pića.

Vitamin B3 igra važnu ulogu kao koenzim u metabolizmu energije i razgradnji masti.

Vitamin B6 je koenzim metabolizma ugljikohidrata, masti i bjelančevina.

Vitamin B12 je koenzim u metabolizmu moždane funkcije.

B12 i folna kiselina zajedno pozitivno utječu na kognitivnu funkciju.

Pantotenska kiselina je vitalna komponenta koenzima A, neophodnog za energetski metabolizam, optimizaciju djelovanja Krebsovog ciklusa i veće oslobađanje energije iz ugljikohidrata.

Magnezij je mineral koji djeluje kao kofaktor u mnogim enzimskim reakcijama među kojima je i stvaranje cikličkog AMP i ATP, a od vitalne je važnosti za pravilan energetski metabolizam.

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osjetljivim na kofein, s hipertireozom, hipertenzijom,srčanom aritmijom, kod uzimanja psihotropnih lijekova, trudnoće ili dojenja ili alergije na bilo koji sastavak.

Dodatne informacije

Okus

Tropik

Pakiranje

60ml

Način primjene

Uzmite 1 dozu (=60ml) dnevno. Prije upotrebe promućkajte. Ne prekoračujte preporučenu dnevnu dozu.

Nutritivne vrijednosti

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=60ml): Niacin 16mg (100% PU), Vitamin B6 1,4mg (100% PU), Folna kiselina 200µg (100% PU), Vitamin B12 2,5µg (100% PU), Pantotenska kiselina 6mg (100% PU), Magnezij 125mg (33% PU), Guarana 800mg, Taurin: 750mg, L-Arginin: 500mg, Kolin citrat: 250mg, Ginseng 100mg, Kofein 80mg

Sastav

Sastojci: voda, magnezijev citrat, guarana ekstrakt (Paullinia cupana, sjeme) [1,3%], taurin [1,25%], sredstvo za zakiseljavanje (fosforna kiselina), L-arginin [0,83%], koncentrirani crni ribiz (Ribes nigrum, voće), kolin citrat, D-glukoronolakton, konzervansi (kalijev sorbat, benzoat natrij), ekstrakt ginsenga (Panax ginseng C.A. Meyer, korijen) [0,17%], aroma, vitamini (nikotinamid, Dkalcijev pantotenat, piridoksin hidroklorid, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin), zaslađivači (acesulfam K, sukraloza).

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

OBROČNO PLAĆANJE   Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.
Plaćanje na 6 rata Diners karticama
Plaćanje na 24 rate Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 100,00 kn.

DOSTAVA Troškovi dostave za narudžbe iznad 350 kn se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 350 kn troškovi dostave iznose 30 kn.
Način dostave:
  • na području Zagreba dostavnim vozilom
  • za ostale destinacije putem GLS-a.