Akcija!

Metabolon (250g)

199,99 kn 129,99 kn

Anabolic kojeg je testirala NASA

Metabolon je originalni beta-hydroxy-beta-methylbutyrate koji je testiran od strane Olimpijskog saveza Velike Britanije i američke NASA-e.

5/5 10 glasova
Očisti

199,99 kn 129,99 kn

Okus
Opcija je obavezna
Neutral
Clear selection
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Kako astronauti provode i do 2 mjeseca u svemirskom modulu, nemaju fizičke aktivnosti i nalaze se u bestežinskom stanju, dolazi do mišićne atrofije. NASA je dugo godina radila na tom problemu te ustanovila da beta-hydroxy-beta-methylbutyrate ne samo da spriječava mišićnu atrofiju već ima i jak anabolički efekat te dolazi do stvaranja novih mišićnih vlakana.

Testiranja koja je sprovela NASA na kontrolnim grupama starosne dobi od 60-70 godina rezultirala su porastom mišićne mase i snage za 30% kod osoba koje su koristile beta-hydroxy-beta-methylbutyrate i to u količinama od 1500-3000 mg dnevno u periodu od 3 mjeseca.

Metabolon je toliko djelotvoran da već nakon prvog uzimanja započinje snažan anabolički proces u mišićima, povećava sintezu proteina u mišiću za 300%, povećava čistu mišićnu masu, stvara nova mišićna vlakna, spriječava mišićni katabolizam, pospješuje spaljivanje masnih naslaga i ne dovodi do retencije vode.

Preporuka za primjenu: Pomiješajte 2.5g (otprilike 1/4 mjerice) sa 100ml vode ili soka dva puta na dan u intervalima 4 – 6h.

Dodatne informacije

Okus

Neutral

Pakiranje

250g