Akcija!

Magnesium Complex

Magnesium Complex 120 kapsula

169,99kn 144,49kn

Magnesium Complex sadrži 3 organska oblika magnezija vrhunske bioraspoloživosti. 250 mg elementarnog magnezija po obroku u veganskim kapsulama bez dodatnih boja i punila.

Opis

Magnesium Complex premium kvalitete u svakoj porciji daje 250mg magnezija iz tri visoko bioraspoloživa organska izvora: magnezij citrat, magnezijev malat i magnezijev bisglicinat.

Proizvod visoke kvalitete uvijek ima visoku bioraspoloživost. Na taj način aktivni sastojci opravdavaju svoje ime i postižu željenu učinkovitost a naše tijelo stvarno dobiva ono što treba. Upravo zato su važni visoko bioraspoloživi izvori magnezija sadržani u Magnesium Complexu.

Upravo ova kombinacija čini Magnesium Complex savršenim dodatkom za pokrivanje povećane potražnje za ovim vrlo važnim mikronutrijentom, posebno za ambiciozne sportaše ili tjelesno aktivne osobe.

Budući da je esencijalni mineral, magnezij se mora unositi hranom ili redovito suplementirati kako bi se izbjegao nedostatak. U ljudskom tijelu, magnezij je potreban za oko 300 različitih enzimskih reakcija i metaboličkih procesa koji igraju ključnu ulogu u diobi stanica, sintezi proteina i energetskom metabolizmu.

Oko 65% magnezija u ljudskom tijelu nalazi se u kosturu, zbog čega magnezij igra i važnu ulogu u održavanju zdravlja kostiju.

Magnezij je uključen u funkcioniranje mišića i normalno funkcioniranje živčanog sustava. Također doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i neophodan je za održavanje normalne ravnoteže elektrolita.

Preporučujemo uzimanje dvije kapsule odmah nakon intenzivnog treninga ili navečer prije odlaska na spavanje.

Dodatne informacije

Pakiranje

120 kapsula

način primjene

  • Dvije kapsule dnevno s puno vode

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Prosječna hranjiva vrijednost u dnevnoj dozi (= 2 kapsule): Magnezij 250 mg (67% PU)

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

OBROČNO PLAĆANJE   Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.
Plaćanje na 6 rata Diners karticama
Plaćanje na 24 rate Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 100,00 kn.

DOSTAVA Troškovi dostave za narudžbe iznad 350 kn se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 350 kn troškovi dostave iznose 30 kn.
Način dostave:
  • na području Zagreba dostavnim vozilom
  • za ostale destinacije putem GLS-a.