Akcija!

Joint Complex

Joint Complex 60 tableta

159,99kn 127,99kn

Zlatna formula za zdravlje zglobova idealna za poboljšati pokrete zglobova, zaustaviti degenerativni proces hrskavice i smanjiti bolove u zglobovima.

Opis

Redovito vježbanje kao i intenzivan trening često dovode do ozljeda i trošenja zglobova koji uzrokuju upalu, bol i ograničeno kretanje.
Joint Complex sadrži 4 važna sastojka koji zajedno pomažu u prevenciji i ublažavanju simptoma u slučaju slabosti zglobova: Glukozamin, Hondroitin, MSM i Boswelliu serratu.

Glukozamin smanjuje bol i poboljšava rad zglobova.
Hondroitin ima protuupalna svojstva i pomaže kod viskoznosti zglobova.
MSM smanjuje periferne bolove i upale.
Boswellia serrata je snažno protuupalno, anti artritično i analgetsko sredstvo, s nevjerojatno dugom tradicijom uporabe u indijskoj prehrani i jedna od klinički najbolje testiranih biljaka s dokazanim protuupalnim djelovanjem.

Idealna formula za:
– poboljšati pokrete zglobova,
– zaustaviti degenerativni proces hrskavice,
– smanjiti bolove u zglobovima

Trošenje zglobova je progresivan proces i izravno je povezan sa starenjem i vježbanjem intenzivnih i sustavnih vježbi što može rezultirati slabljenjem ili uništenjem zglobne biomehanike. Izazvana upala, bol i ograničenje pokretljivosti zgloba i kretanja smanjuje kvalitetu života, povećanje zdravstvenih tegoba i ozljeda kao i nižu razinu sportske izvedbe.

Postoje četiri glavne skupine ljudi koje mogu iskoristiti prednosti ovog dodatka prehrani:

  • Sportaši koji osjećaju bol povezanu s ponavljanjem pokreta, aktivnostima s velikom udarnom silom i prekomjernom upotrebom zglobnih sustava.
  • Fizički radnici koji često pate od stresa zglobnih struktura povezanog s poslom u kojem se isti pokreti ponavljaju tijekom duljeg vremena.
  • Starije osobe koje često pate od uobičajenih bolesti povezanih sa starenjem kao što je reumatoidni artritis ili osteoartritis.
  • Osobe s prekomjernom tjelesnom težinom koje često imaju bolove u zglobovima, poput koljena koja trpe dodatni stres povezan s debljanjem.

 

Dodatne informacije

Pakiranje

60 tableta

Način primjene

Uzmite 1 tabletu 3 puta dnevno između obroka.

Nutritivne vrijednosti

Hranjive tvari ili druge tvari s fiziološkim učinkom u dnevnoj dozi (=3 kapsule): glukozamin sulfat 1500mg, hondroitin sulfat 1000mg, meltilsulfometan, (MSM) 1300mg, Boswellia serrata 200mg

Sastav

Sastojci: D-glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan, hondroitin sulfat [riba], sredstva za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza / kalcijev fosfat), ekstrakt smole Boswellia serrata, sredstva protiv zgrudnjavanja (magnezijev stearat, silicijev dioksid).

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

OBROČNO PLAĆANJE   Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.
Plaćanje na 6 rata Diners karticama
Plaćanje na 24 rate Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 100,00 kn.

DOSTAVA Troškovi dostave za narudžbe iznad 350 kn se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 350 kn troškovi dostave iznose 30 kn.
Način dostave:
  • na području Zagreba dostavnim vozilom
  • za ostale destinacije putem GLS-a.