Akcija!

Immune Support Clinical (60 vege kapsula)

129,99 kn 110,49 kn

Snažna podrška imunosnom sustavu za prevenciju i oporavak od virusa, gripe i prehlade s D i C vitaminom, cinkom i bioflavonidom kvercentinom, snažanim prirodnim antioksidansom koji pokazuje učinkovitost u prevenciji i terapiji COVIDa-19.

0/5 0 glasova

Opis

Immune Support GoldNutrition® Clinical osmišljen je da podrži prirodnu obranu tijela i ojača imunosni sustav dodatnom opskrbom hranjivim tvarima za koje se pokazalo da su ključne u imunosnom odgovoru u borbi protiv respiratornih i virusnih infekcija.
Kombinacija vitamina C, bazge i cinka podupire stanični antioksidativni potencijal smanjenjem štetnih učinaka slobodnih radikala uzrokovanih napadima mikroorganizama, koordinirajući učinkovitiji imunosni odgovor.
Immune Support GoldNutrition® Clinical osigurava 100% dnevne doze vitamina D, budući da je nedostatak vitamina D prilično čest u hladnim mjesecima i neophodan je za održavanje zdravog imunosnog sustava.
Immune Support idealan je za prevenciju i terapijsku pomoć kod poremećaja dišnog sustava.

Gripa je česta respiratorna infekcija koju uzrokuje virus gripe. Iako se gripa obično
rješava sama od sebe, infekcija može napredovati i do ozbiljnih problema, poput upale pluća, osobito u starijih ljudi ili osoba s oslabljenim imunitetom. Dodaci koje sadržanih Immune Support GN® Clinical, podržavaju zdravu imunosnu funkciju, pokazalo se da smanjuju rizik od respiratornih infekcija, poput prehlade i gripe, kao i intenzitet simptoma i trajanje bolesti. Važno je započeti suplementaciju što je prije moguće odnosno čim se pojave prvi simptomi.

Vitamin D ima značajnu ulogu u regulaciji imunosnog sustava. Dnevno ili tjedno suplementiranje i veća razina vitamina D u krvi povezani su sa smanjenim rizikom od sezonskih virusnih infekcija i akutnih respiratornih infekcija. Dokazi sugeriraju da dodatak vitamina D može spriječiti infekcije gornjih dišnih putova.

Vitamin C ili L-askorbinska kiselina esencijalni je vitamin topiv u vodi. Vrlo je popularan dodatak prehrani zbog svojih antioksidativnih svojstava. Vitamin C neophodan je u borbi protiv infekcija, a pokazalo se da smanjuje učestalost i ozbiljnost prehlade. Pokazalo se da visoke doze primijenjene prije ili neposredno nakon pojave simptoma smanjuju prijavljene simptome zatvora i gripe, trajanje bolesti, a mogu čak i spriječiti upalu pluća pri većim dozama. Način djelovanja vitamina C povezan je s njegovom sposobnošću da poveća aktivnost NK stanica (Natural Killer), kao i T i B limfocita. NK stanice su citotoksične stanice s urođenim imunitetom i vrlo su učinkovite u prepoznavanju i ubijanju stanica s promjenama (npr. Tumorske stanice) ili su zaražene virusima. Suplementacija vitaminom C i cinkom učinkovita je i sigurna mjera protiv prehlade.

Cink je važan mineral koji sudjeluje u nekoliko enzimskih procesa, cijenom nizu bioloških funkcija, u radu mozga i imunosnom sustavu. Nedostatak cinka uzrokuje smanjenje aktivnosti NK (Natural Killer) stanica, kao i smanjenje odgovora antitijela. Budući da igra važnu ulogu u održavanju imunosnih funkcija, njegova nadopuna može ojačati imunitet i skratiti trajanje virusnih infekcija. Ispitivanja su pokazala da dodatak cinka smanjuje učestalost upale pluća.

Bazga (Sambucus nigra) grm je porijeklom iz Europe i sjeverne Afrike koji se može vidjeti u mnogim ljekovitim pripravcima i široko se koristi kroz povijesti kao antivirusna biljka. Njegovo voće, crne bobice, poznato je po svojim antioksidativnim, diuretičkim i dijaforetskim svojstvima, a u kliničkom ispitivanju ekstrakt bazge smanjio je trajanje i težinu prehlade dok su neki testovi pokazali da smanjuje i simptome gripe.

Kvercetin (Quercetin) je snažan prirodni antioksidans, bioflavonoid koji se nalazi u voću i povrću . Kao i mnogi drugi bioflavonoidi, kvercetin ima antioksidativna, antiaterogena i antikancerogena svojstva. Postoje dokazi da istodobna primjena vitamina C i kvercetina vrši sinergijsko antivirusno djelovanje zbog preklapajućih antivirusnih i imunomodulatornih svojstava i sposobnosti askorbata da reciklira kvercetin, povećavajući njegovu učinkovitost.
Kvercetin sprječava oksidaciju unutar stanica, obnavlja vitamin E i neutralizira slobodne radikale, štiti sluznicu želuca, djeluje zaštitno na živčani i kardiovaskularni sustav. Osim snažnog antioksidativnog djelovanja sprječava proizvodnju i oslobađanje histamina na nivou stanica u organizmu pa se koristi i kao prirodni antihistaminik kod alergija. Upravo je kombinacija kvercetina, vitamina C i cinka dobra priprema za organizam u periodu smjene godišnjih doba i kod povećane izloženosti alergenima.
Nedavno objavljeni znanstveni rad pokazuje učinkovitost povezanosti vitamina C s kvercetinom u dozama između 250-500 mg u profilaksi i terapiji kod virusa SARS-CoV-2 koji uzrokuje COVID-19.
Kvercentin je u Americi ušao u protokole liječenja bolesnika koji su zaraženi SARS-CoV-2 virusom.

U slučaju simptoma sličnih gripi Immune Support GN® Clinical možete kombinirati s drugim proizvodima s vitaminom C, probioticima i Omegom 3 za daljnje jačanje imunosnog sustava.

Napomena:
• Ne preporučuje se tijekom trudnoće i dojenja.
• U slučaju uzimanja antibiotika, uzimajte proizvod s razmakom od najmanje 2 sata.
• Izbjegavajte uzimanje ostalih proizvoda s visokim sadržajem cinka.
• Ne uzimajte s hranom ili dodacima bogatim kalcijem.

Dodatne informacije

Pakiranje

60 vege kapsula

Način primjene

Uzmite 2 kapsule dnevno. Za jačanje imunosnog sustava i sprečavanje prehlade i gripe, uzimajte svakodnevno između listopada i veljače. U slučaju simptoma sličnih gripi, počnite ih uzimati čim se simptomi pojave, za najbolje rezultate možete kombinirati s vitaminom C 500 mg GoldNutrition® (2-3 kapsule dnevno).

Nutritivne vrijednosti

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (=2 kapsule): vitamin D 5 μg (100% PU), vitamin C 800 mg (1000% PU), cink 25 mg (250% PU), bakar 1600 μg (160% PU), kvercetin 250 mg, ekstrakt bazge 200 mg, antocijanidini 2 mg

Sastav

Sastojci: L-askorbinska kiselina, Shophora japonica 15:1 (klice, 98% kvercetin), sredstvo za oblaganje (hipromeloza), Sambucus nigra 5:1 (voće, 1% antocijanidini), mono-L-metionin cink sulfat, L-aspartat cink, sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), kolekalciferol, sredstva protiv slijepljenja (magnezijev stearat, silicijev dioksid), bakar sulfat.

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

OBROČNO PLAĆANJE   Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.
Plaćanje na 6 rata Diners karticama
Plaćanje na 24 rate Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 100,00 kn.

DOSTAVA Troškovi dostave za narudžbe iznad 350 kn se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 350 kn troškovi dostave iznose 30 kn.
Način dostave:
  • na području Zagreba dostavnim vozilom
  • za ostale destinacije putem GLS-a.