Akcija!

Immune Caps (60 kapsula)

169,99 kn 135,99 kn

Echinacea purpurea, ekstrakti bazge i grožđa, crnog papra, vitamini C i D, cink i selen čine kombinaciju koja snažno podržava funkcioniranje imunosnog sustava i potpora je obrani tijela.

5/5 3 glasova

Opis

Immune Caps snažna su potpora imunosnom sustavu.

• Biljni ekstrakti najviše kvalitete
• Visoko dozirani ključni vitamini
• Imuno ključni minerali

Immune Caps sadrže:
• Echinaceu purpureu, sjevernoameričku biljku koja se stoljećima koristi u alternativnoj iscjeliteljskoj medicini. Brojna klinička ispitivanja pokazala su da ehinaceja djeluje snažno na obrambeni sustav, ublažava bol, smanjuje upalu te ima antivirusno i antibakterijsko djelovanje. Ehinaceja povećava broj leukocita u krvi i djeluje protuupalno, koristi se kod liječenja i ublažavanja simptoma gripe ili prehlade i najkorisnija je već kod prvih simptoma. Korisna je i kod svih ostalih infekcija gornjeg dišnog sustava, kao i kod kroničnih infekcija. Koristi se i za liječenje herpesa, infekcija urinarnog trakta i kandidijaze kod žena, kod upale uha, sinusitisa i alergijskih rinitisa. Može se koristiti i preventivno kako bi organizam ojačao i lakše se obranio od infektivnih bolesti.

• Ekstrakt bazge i grožđa (VinOgrape) izuzetno bogate polifenolima, biljnim spojevima koji imaju snažnu antioksidativnu aktivnost, a znanstvena istraživanja pokazuju da zbog specifične biološke aktivnosti štite srce, krvne žile i imunosni sustav. Razmatraju se i kao molekule s potencijalnim pozitivnim učinkom na prevenciju kroničnih upalnih bolesti, karcinoma i procesa starenja.

• Ekstrakt crnog papra (BioPerine®) s najvišom kvalitetom od 95% piperina. BioPerine® je patentirani ekstrakt najviše kvalitete dobiven od plodova crnog papra (Piper nigrum) koji se koristi kao pojačivač već više od 20 godina. BioPerine® pojačava apsorpciju hranjivih tvari i njihovu bioraspoloživost više od 30% pa do 20 puta. BioPerine® je jedini izvor piperina koji je prošao kliničke studije kako bi potkrijepio svoju sigurnost i djelotvornost za nutritivne upotrebe.

• Vitamine C i D koji pridonose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

• Cink i selen iz organskog cink citrata i L-selenometionina dva su ključna minerala u tragovima presudna za zdravu imunosnu funkciju tijela.

Dodatne informacije

Pakiranje

60 kapsula

Način primjene

2 kapsule dnevno

Nutritivne vrijednosti

Tablica hranjivih vrijednosti u 2 kapsule
Ekstrakt ehinaceje 500 mg
Ekstrakt bazge 400 mg
Ekstrakt grožđa (VinOgrape ™) 200 mg
Ekstrakt crne paprike (Bioperine®) 5 mg
Vitamin D 25 µg, 500%*
Vitamin C 250 mg, 313%*
Cink 10 mg, 100%*
Selen 55 µg, 100%*
*% NRV = preporučeni unos za prosječnu odraslu osobu

Sastav

Sastojci: ekstrakt ehinaceje, ekstrakt bazge, askorbinska kiselina, sredstvo za glaziranje: hidroksipropil metilceluloza (ljuska kapsule); ekstrakt grožđa (sadrži sulfite), sredstvo protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid; cink citrat, L-selenometionin, ekstrakt crnog papra, vitamin D (holekalciferol).