Akcija!

Cyclo Energy Pro (500g)

179,99 kn 89,99 kn

Najbolji napredni ultra brzi izvor energije, idealan za dugotrajni trening izdržljivosti zbog izvrsne apsorpcije, lako probavljiv, s okusom mango-naranče vrlo je ukusno osvježenje tijekom sportskog treninga.

Akcija zbog isteka roka trajanja 03/2021

4.1/5 8 glasova

Opis

• Brzi izvor energije za vaše tijelo
• Brza apsorpcija i bioraspoloživost
• Vrhunska kvaliteta iza koje stoje godine istraživanja

CYCLO ENERGY-PRO je novo idejno rješenje Victory Endurance kojim se osigurava napredni i lako upijajući izvor energije. Ekskluzivno se temelji na Cluster Dextrinu®, patentiranom cikličnom dekstrinu koji se jako razgranava i idealan je za dugotrajni trening zbog izvrsne asimilacijske stope. Cluster Dextrin® – Ciklodekstrin (ili vrlo razgranati ciklički dekstrin) je inovativni ugljikohidrat koji se proizvodi iz tradicionalnog amilopektina. Dobiva se postupkom enzimske pretvorbe koji daje molekulu velike molekulske mase i niske osmolarnosti u usporedbi s drugim ugljikohidratima. Zahvaljujući ovom procesu, struktura ciklodekstrina potiče ultra brzu apsorpciju, čak i bržu od amilopektina. Budući da tako brzo dospijeva u krvotok, može se koristiti kao energija tijekom treninga. Uz to, Cluster Dextrin® je izuzetno lako probavljiv što ga čini jednim od najfinijih izvora energije bez probavnih nelagoda. Vrlo je topljiv, lako se priprema i jednom pomiješan vrlo je stabilan.

Kada i kako uzimati Cyclo Energy-Pro?
Prije treninga: Za idealnu nadoknadu zaliha glikogena tijekom tjelesne aktivnosti. Pravilno ispunjene zalihe glikogena ključ su visokih performansi.

Tijekom treninga: Da biste dobili brzu i probavljivu energiju tijekom treninga za održavanje glikemijskog indeksa i opskrbu mišića potrebnom energijom za daljnji napredak u rezultatima.

Nakon treninga: Tijekom dugotrajnog treninga i natjecanja, rezerve glikogena se isprazne. Obnavljanje glikogenskih depoa nakon treninga presudno je za obnovu mišića, ubrzani oporavak i spremnost za sljedeći trening.

Dodatne informacije

Pakiranje

500g

Okus

Naranča – Mango

Način primjene

Umiješati 2 mjerice (50 g praha) u 500 ml vode, konzumirati svakih 90 minuta tjelesne aktivnosti

Nutritivne vrijednosti

Po serviranju (50 g):
Energija 800 kj / 191 kcal
Masnoća < 0,01 g
– od toga sat. masne kiseline 0 g
Ugljikohidrati 48 g
– od kojih šećera 1 g
Protein 0 g
Sol 0 g
Cluster Dekstrine 49 g
Veličina serviranja: 50 g praška pomiješanog s 500 ml vode.

Sastav

98% ciklodekstrina (Cluster Dekstrin ™), kiselina: limunska kiselina; aroma, sladilo: sukraloza; boja: beta-karoten; koncentrat soka od crvene repe (Beta vulgaris L.)

NAČIN PLAĆANJA  
  • Internet bankarstvo, uplatnica
  • Plaćanje prilikom preuzimanja
  • Plaćanje karticama

OBROČNO PLAĆANJE   Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 200,00 kn.
Plaćanje na 6 rata Diners karticama
Plaćanje na 24 rate Mastercard i Visa karticama Zagrebačke banke
*Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 100,00 kn.

DOSTAVA Troškovi dostave za narudžbe iznad 350 kn se ne naplaćuju. Za narudžbe ispod 350 kn troškovi dostave iznose 30 kn.
Način dostave:
  • na području Zagreba dostavnim vozilom
  • za ostale destinacije putem GLS-a.