Akcija!

Crea Fast (120 tableta)

Aspartame Free
Doping Free
GMO Free

219,99 kn 131,99 kn

Crea Fast – 100% učinkovitost kretina s mehanizmom u 2 faze. Brzo apsorbirajući i sporo otpuštajući kreatin omogućuje održavanje kreatina konstantno na visoko potrebnoj razini za snažniji i intenzivniji trening.

3.6/5 8 glasova
SKU: ZK 0501072 Kategorija:

Opis

Crea Fast tablete obložene su posebnim premazom tako da želučana kiselina ne “uništi” dio kreatina. U normalnim proizvodima kreatina, dio njega uništava želučana kiselina, te potrebna količina kreatina ne dospijeva u naše stanice.

Stoga je Crea Fast apsolutna inovacija jer sadrži mehanizam djelovanja u 2 faze.
U fazi 1 on je izvor vrlo brzo apsorbirajućeg kreatina, a u fazi 2 se otpušta dodatni kreatin koji se pohranjuje u našim stanicama s odgodom vremena. To omogućuje održavanje sadržaja kreatina u krvi konstantno na visoko potrebitoj razini.

Kreatin je jedan od najčešćih dodataka, upravo iz razloga što brojne studije pokazuju značajno povećanje snage kod korisnika. To ga čini idealnim za one koji trebaju više snage ili koji žele trenirati intenzivnije kako bi poboljšali rast mišića.

  • čisti kreatin s 2 faze
  • 1000 mg po tableti
  • vezan na magnezij
  • posebno obložene tablete
  • bez gubitka djelotvorne tvari tijekom probave
  • sporo otpuštajući 
  • povećava snagu i izdržljivost

 

 

Dodatne informacije

Pakiranje:

120 tableta

Okus:

Neutralan

način primjene

  • 1 tableta 3 puta dnevno s čašom vode.

NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI

Vrijednosti100g3 Tablete
Kalorije0 kJ
0 kcal
0 kJ
0 kcal
Masnoće
Od toga zasićene masne kiseline
0 g
0 g
0 g
0 g
Ugljikohidrati
Od toga sečeri
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein0 g0 g
Sol0 g0 g
Kreatin3000 mg
Magnezij254 mg

Sastav

Kreatin monohidrat, magnezijev hidroksid, sredstva za punjenje: celuloza, hidroksipropil celuloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijeve soli masnih kiselina), silicijev dioksid, obloga za tablete (premaz hidroksipropil celuloza) talk, srednji lanci triglicerida, boja: titanium dioksid, E104, E110, E124