Power Bar

PowerBar svoju stručnost u sportskoj prehrani temelji na više od 30 godina iskustva i ljubavi prema sportu. Od 1986. razvija proizvode sa sportašima za sportaše.
Korištenjem samo najukusnijih visokokvalitetnih sastojaka, sve koji vole sport opskrbljuje pravim gorivom u pravo vrijeme, vrhunske sportaše i amaterske sportske entuzijaste.

Okus sporta. Okusiti sport znači okusiti život. Udahnite svježi zrak, osjetite otkucaje srca, osjetite znoj na koži ili jednostavno uživajte u sportu! Dosegnite maksimum, dajte sve za svoj tim ili se samo zabavite. Proslavite svaki trenutak, proslavite borbu. Okusite sport, a PowerBar je tu da vas inspirira i daje potrebno gorivo.

Prije više od 30 godina kanadski je sportaš, motiviran padom na kraju utrke zbog nedostatka energije, prihvatio izazov i počeo raditi na proizvodu koji će zauvijek promijeniti prehranu sportaša. Prva energetska pločica stvorena je 1986. U godinama koje su uslijedile, nakon prilagodbe sastojaka iz 1986., poboljšani su okusi i dizajn i postavljen zlatni standard za naredna desetljeća. Dizajn i okusi su se mijenjali, vrhunska kvaliteta ostala je konstanta.

S vremenom je PowerBar postao “tajno oružje” biciklista na Tour de France-u, pomagao osvajanje brojnih olimpijskih medalja, rušenje rekorda u maratonu, prvog čovjeka koji je istrčao maraton ispod 2 sata i 4 minute i niza uspjeha u sportovima izdržljivosti.
PowerBar kontinuirano zadovoljava potrebe sportaša pravilnim oblikom i pravilnom količinom u pravo vrijeme prateći vrhunske sportaše i sportske entuzijaste preko osobnih granica u svim izazovima.

Besplatna dostava

iznad 350 kn

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 400kn

izaberi poklon
je dodano u Vašu košaricu
Naplata