Plaćanje i dostava

Plaćanje i dostava

Kupac naručene proizvode preko naših stranica može platiti na sljedeće načine:

 • Kreditnim karticama jednokratno
 • Kreditnim karticama obročno
 • Kriptovalutama
 • KeksPay
 • PayPal
 • Transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna
 • Pouzećem

Narudžba se smatra zaprimljenom:

 • U slučaju plaćanja kreditnom karticom, kriptovalutama te putem KeksPaya i Paypala- u trenutku kada www.gaz-nutrition.com dobije potvrdu predautorizacije kreditne kartice kupca na iznos narudžbe ili potvrdu o uspješnom provođenju transakcije (kriptovalute, KeksPay, Paypal)
 • U slučaju plaćanja transakcijski izdavanjem ponuda/predračuna i pouzećem – u trenutku kada www.gaz-nutrition.com elektroničkim putem zaprimi narudžbu

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, GAZ NUTRITION d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest iz prethodnog stavka, sugerira se provjeriti:

 • Je li poruka u Junk/Spam folderu
 • Je li mailbox pun
 • Da li se artikli nalaze u košarici nakon prijave na stranicu www.gaz-nutrition.com te, ako se ne nalaze, kupac treba ponoviti proces naručivanja

Nakon što je na skladištu proizvod zapakiran, GAZ NUTRITION d.o.o. će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca da je kupio proizvod te da je proizvod poslan, ili će to učiniti ovlaštena kurirska služba.

PLAĆANJE POUZEĆEM
Želite li platiti gotovinom dostavljaču – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža.

TRANSAKCIJSKI IZDAVANJEM PONUDA/PREDRAČUNA
Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom. GAZ NUTRITION d.o.o. se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, GAZ NUTRITION d.o.o. ne jamči za raspoloživost proizvoda.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

KREDITNOM KARTICOM
U slučaju plaćanja kreditnom karticom, ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada GAZ NUTRITION d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice kupca na iznos narudžbe te kada skladištar prilikom pakiranja robe potvrdi da je naručeni proizvod raspoloživ na skladištu.
Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.gaz-nutrition.com, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice WSPay servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.
Vašu karticu ne teretimo odmah, nego tek prilikom slanja. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Mogućnosti plaćanja na rate:

 • Plaćanje na 12 rata Maestro i Visa (MB+) karticama Erste banke
  *Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro i Visa karticama je 26,54 € (200,00 kn).
 • Plaćanje na 6 rata Diners karticama
 • Plaćanje do 24 rate Visa debitnim i Mastercard standard, gold, go! i platinum i karticama Zagrebačke banke
  *Minimalni iznos za obročno plaćanje Mastercard i Visa karticama je 13,27 € (100,00 kn).

Troškovi će se obračunati sukladno odabiru Kupca, a kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata. Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, potrebno je odaberete neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica Prodavatelj nema podatke, mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

PAYPAL SERVISOM
Ako se odlučite za korištenje PayPal internetskog servisa za plaćanje, vaša narudžba bit će preusmjerena na internetsku stranicu PayPal.com. Preduvjet za ovaj način plaćanja je da imate valjan PayPal korisnički račun. Za više informacija o ovoj usluzi posjetite stranicu www.paypal.com. Prednost ovog načina plaćanja je zaštita kupaca koju PayPal nudi svojim korisnicima.
Korisnike PayPal servisa vodi se na stranice PayPal-a gdje će na uobičajen način platiti svoju narudžbu. Nakon unosa svih podataka, kliknite na polje i dobit će te potvrdu uspješne narudžbe na vašu mail adresu, ili poruku da podaci nisu dobro upisani pa provjerite podatke i ponovite zadnji korak.
PayPal servis u ovom trenutku ne prihvaća plaćanje u kunama te će iz tog razloga kupovna cijena za PayPal plaćanje biti konvertirana i naplaćena u Eurima. Upozoravamo da kod same naplate kreditne kartice u kunama, od strane PayPal servisa, može doći do značajnijih tečajnih razlika. GAZ NUTRITION d.o.o. nije odgovorna, niti snosi mjenjačke troškove koje PayPal naplaćuje svojim korisnicima kod konverzije valuta.

RAČUN
Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom.

DOSTAVA
PODRUČJE DOSTAVE
Na području Zagreba dostavljamo sami, za ostale destinacije dostavljamo putem GLS-a.
Troškovi dostave za narudžbe iznad 46,45 € (350 kn) se ne naplaćuju.
Za narudžbe ispod 46,45 € (350 kn) troškovi dostave iznose 4,65 € (35 kn).

VRIJEME ISPORUKE
Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 3 radna dana.

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Korisnik će o načinu otpreme biti obaviješten u trenutku naručivanja robe (elektronskim ili telefonskim putem ovisno o načinu kupnje za kojega se kupac odluči).
Ukoliko roba nije na raspolaganju, prodavatelj će kupca obavijestiti (e-mailom ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za zatezne kamate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se neće uvažiti.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako kupac nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća prodavatelju.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište www.gaz-nutrition.com.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva dostavna služba, proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni, a na sve ostale otoke koje ne pokriva naša dostavna služba proizvode šaljemo putem HP-a.