U 60% proteinskoj pločici WEIDER ide korak dalje i nudi najveći postotak proteina koji ste ikad vidjeli – do 27 grama proteina u svakoj pločici. Proteini su bitan hranjivi sastojak za rast i održavanje mišića, neophodni za definiciju i tonus tijela.

Pločica pruža 168 kalorija, a zahvaljujući izvrsnom nutritivnom profilu, s manje od 5 grama masti po pločici i samo 0,4 grama šećera, savršena je za sve koji su u fazi definicije ili na dijeti za mršavljenje.

Svaka pločica osigurava 4 grama aminokiselina razgranatog lanca (BCAA) u omjeru 2: 1: 1; optimalan i klinički dokazan omjer koji gradi mišićnu masu.

Uz to, dodano je i 2,5 grama L-glutamina kako bi se pospješio oporavak nakon svakog treninga. U ekskluzivnoj formuli nalazi se 5 mg cinka, neophodnog minerala za ispravnu hormonalnu funkciju, imunitet i antioksidativni kapacitet tijela. Osim toga 60% proteinska pločica izrađena je bez aspartama ili palminog ulja. 

WEIDER 60% Protein Bar uzmite ujutro kako biste uključili proteine u doručak, između obroka, kao međuobrok prije ili za oporavak nakon treninga! Pločica je savršena i za duga putovanja na udaljene destinacije, odličan snack kad vožnja i prijelazi između vlakova, aviona, autobusa i automobila koji dolaze u paketu s putovanjima na natjecanja predstavljaju svojevrstan test za planiranje obroka i imunitet.

Zahvaljujući ukusnom čokoladnom preljevu i nevjerojatnim okusima, 60% proteinska pločica neće vas ostaviti ravnodušnima, užitak kojim ćete pokriti svoje potrebe za proteinima uživajući u svakom zalogaju!

Predstavljamo i novi okus WEIDER 60% Protein Bar pločice pa možete uživati u izvrsnoj slano slatkoj kombinaciji slanog kikirikija – karamele. 

Kompletnu ponudu vrhunskih proteinskih pločica Weider Sport & Specialty Nutrition brenda potražite u našem web shopu!

Comments are disabled.