Joe Weider Victory Endurance

WEIDER VICTORY ENDURANCE

Svi uključeni u natjecateljski sport znaju koliko dopunska prehrana može poboljšati performanse, kao i koliko je za napredak neophodan brz i kvalitetan oporavak. Naravno, trening je esencijalan za postizanje ciljeva, ali bez kvalitetne sportske prehrane rezultati treninga bit će jako limitirani. Imajući to na umu Victory Endurance je izbacio široku paletu proizvoda koji su dizajnirani za potrebe sportaša koji se bave sportovima izdržljivosti, sportovima koji zahtijevaju izdržavanje stalne razine napora tijekom najdužeg mogućeg razdoblja. Mi imamo alate da vam pomognemo, ostalo je na vama!

Cilj Victory Endurance linije je osigurati najbolje performanse, pružiti energiju i hidraciju tijekom cijele aktivnosti, kao i osigurati optimalan oporavak. Linija je podijeljena u tri, sportašima izdržljivosti, prepoznatljive kategorije: hidraciju, energiju i oporavak.

Prehrana sportaša prije treninga ili natjecanja presudno utječe na sportski učinak. Bez obzira na sport kojem ste posvećeni (maraton, triatlon, biciklizam, trčanje, plivanje…) prije treninga ili natjecanja tijelo morate pravilno hidrirati i dati mu na raspolaganje potrebnu energiju. Ugljikohidrati su neophodni za energiju i kvalitetnu sportsku izvedbu. Tijekom dugih treninga unos 30-60 g ugljikohidrata kroz praktične gelove, energetska pića ili energetske pločice omogućit će vam da trenirate duže i s većim intenzitetom. Jednom kada fizička aktivnost završi, nadoknađivanje izgubljenih hranjivih sastojaka postaje ključno za ubrzanje oporavka, a optimalan oporavak neophodan za nastavak napretka.

Victory Endurance linija nudi proizvode koji zadovoljavaju sve potrebe sportaša sportova izdržljivosti.

Besplatna dostava

iznad 46,45€

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 53,08€

izaberi poklon
je dodano u Vašu košaricu
Naplata