Isprobajte novi okus u omiljenoj bočici proteina – Weider Mango Madness!!

Svi ljubitelji Weiderovog “ready-to-drink” gotovog proteinskog napitka imaju razloga za veselje. Iz Weiderove kuhinje izašao je novi okus – Mango Madness!

Ljubitelji manga, njegove svježine i finog egzotičnog okusa došli su na svoje i uživat će u svakom gutljaju ovog proteinskog napitka. U svakoj bočici zapremine 500 ml nalazi se 16 grama visokokvalitetnog whey protein izolata, dok je udio šećera iznimno nizak (manje od 1g), dok je proizvod bez laktoze i umjetnih sladila.

Sa svojom izvrsnom nutritivnom vrijednošću Mango Madness je izvrstan i praktičan napitak za sve one koji žele nahraniti svoje mišiće nakon treninga ili bilo koje druge vrste fizičke aktivnosti ili jednostavno žele uživati u finom, osvježavajućem i zdravom napitku.

Whey protein izolat koji nalazimo u ovom napitku izvrstan je visokokvalitetan izvor proteina s vrlo visokom biološkom vrijednošću i uravnoteženim profilom aminokiselina. Whey protein je kompletan protein koji sadrži sve esencijalne aminokiseline potrebne ljudskom organizmu za pravilno funkcioniranje. U ovom napitku dobivamo visoku dozu aminokiselina razgranatog lanca BCAA (leucin, izoleucin i valin) koji hrane naše mišiće te im omogućavaju oporavak, regeneraciju i rast.

Weider je i ovim novim okusom svog gotovog proteinskog napitka nastavio svoju poznatu tradiciju osiguravanja dodataka prehrani iznimno visoke kvalitete namijenjenih svima koji žive aktivan i zdrav život te streme ostvarenju svojih fitness ciljeva. S 85 godina tradicije u fitness industriji, Weider se pozicionirao kao brend koji beskompromisno svojim korisnicima pruža visoku kvalitetu i svi koji traže vrhunski proizvod prate i koriste upravo Weider!

Comments are disabled.