GAZ Nutrition donosi vrhunske brendove dodataka prehrani za korisnike usluga Dijagnostičkog centra Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom testiranja sportaši mogu nadoknaditi energiju izuzetno finim i sočnim zobenim pločicama od banane, crnog ribizla, čokolade ili brazilskog oraha. ENERGY OATSNACK pločica izvrstan je međuobrok koji će nadoknaditi izgubljenu energiju i spriječiti osjećaj umora tijekom fizičke aktivnosti. Ručno napravljen snack, bez umjetnih pojačivača okusa, sa smanjenim udjelom šećera i masti, pogodan je i za vegane!

Nadoknada tekućine iznimno je važna prije, za vrijeme i nakon fizičke aktivnosti, a sportaši mogu izabrati ukusni osvježavajući napitak L-CARNITINE WATER ili POWER STARTER ENERGY DRINK. L-CARNITINE WATER sadrži nula kalorija i nema šećera, bojila ni konzervansa, a dodatak kolina podržava metabolizam masti.

Što je L-karnitin? L-karnitin je molekula potrebna za transport masnih kiselina unutar mitohondrija, gdje se masnoća pretvara u energiju. Mitohondriji djeluju kao “kotlovi” u tijelu gdje se sagorijevaju masti i stvara energija. Osim što pomaže u mršavljenju, L-karnitin je koristan u intenzivnim treninzima jer favorizira dobivanje energije iz masti, čuvajući sve zalihe glikogena i čineći treninge učinkovitijima! L-CARNITINE WATER poželjno je popiti 20 minuta prije ili za vrijeme vježbanja.

POWER STARTER ENERGY DRINK savršen je pogon za trening s visokom dozom kofeina i taurinom, malo ugljikohidrata i bez konzervansa. Ubrzava sagorijevanje masti! POWER STARTER je napitak koji daje svu energiju potrebnu za trening. Nakon dugog radnog dana, ponekad je teško imati motivaciju i energiju potrebnu za vježbanje. S POWER STARTER-om ovaj će problem nestati: kofein i taurin djeluju brzo i donose potrebnu energiju. Najposebnija značajka kofeina u POWER STARTER-u je njegov izuzetno brzi učinak na tijelo. Djeluje brže i lakše se probavlja od kave. Sadrži 2.000 mg taurina, 160 mg kofeina (ekstrakt guarane), niacin (smanjuje umor i iscrpljenost), kalij i malo ugljikohidrata.
POWER STARTER ENERGY DRINK možete popiti prije ili za vrijeme testiranja ili treninga.

 

Novosti

Comments are disabled.