GoldNutrition® BE EXCELLENT novi je brend dodataka prehrani u našoj ponudi.

Ovaj portugalski brend osnovao je Custódio César, poznati nutricionist specijaliziran za sportsku prehranu. Nadovezujući se na svoje bazično područje sportske prehrane, proširio je portfelj i na funkcionalnu prehranu, prehranu za mršavljenje, zdravstvenu zaštitu i wellness.
GoldNutruition brend predan je promicanju dobrobiti zdravog duha u zdravom tijelu i neumorno je fokusiran na vrhunsku kvalitetu proizvoda, inovacije i usluge, koje uvijek prilagođava potrebama potrošača.

GoldNutrition® jamči kvalitetu jer proizvodi prolaze kroz strog postupak formuliranja, dizajniranja i ispitivanja dok ne dođu do potrošača. GoldNutrition® brend se ističe dokazanom učinkovitošću proizvoda u svim vrstama sportova i šire s ciljem udovoljavanja najzahtjevnijih potreba sportskih profesionalaca i općenito aktivnih ljudi koje zanima zdravlje i dobrobit ili oporavak od napornih vježbi. Pouzdan brend za sve elitne sportaše, trenere i osobne trenere.

Stekavši znanje i višegodišnje iskustvo u pružanju dodataka prehrani sportašima diljem svijeta, GoldNutrition® je pokrenuo liniju GoldNutrition®Clinical, dodatke prehrani koji se sastoje od specifičnih formula na bazi biljnih ekstrakata, aminokiselina, vitamina, minerala, esencijalnih masnih kiselina i drugih važnih sastojaka, namijenjenih za posebne zdravstvene potrebe, ne samo kod sportaša već i opće populacije.

GoldNutrition®Clinical predstavlja asortiman funkcionalne prehrane koji kombinira znanstveno utemeljene formule koje u sinergiji djeluju na više fizioloških stanja, odnosno prirodna rješenja za stvarne probleme. Dodaci prehrani koji se dobivaju putem hranjivih tvari i prirodnih sastojaka danas se smatraju savršenim saveznikom u održavanju zdravlja općenito te u postizanju pozitivnih rezultata po pitanju kvalitete života. S druge strane, promijenjena fiziološka stanja, koja mogu dovesti do bolesti, ako se ne spriječi njihov napredak, mogu i trebaju se vratiti u normalu uz pomoć sigurnih i pouzdanih proizvoda usmjerenih na rezultate.

Krenite s nama i s našim novim brendom, GoldNutrition® BE EXCELLENT, na put k izvrsnosti! 

#LIVEEXCELLENCE #FEELEXCELLENCE #CHOOSEEXCELLENCE

Predloženi proizvodi

_

Comments are disabled.