Fitrade

FITRADE® – Nova generacija fitness pića bez šećera!

Fitrade® je posvećen tome da vam pomogne da ostanete zdravi i aktivni, bez obzira na to kako izgleda vaš životni stil. Svi napitci su formulirani samo s najkvalitetnijim sastojcima za maksimalnu hidrataciju i okus kako biste ostali puni energije tijekom dana. Glavne linije poput Muscle, Active, Amino i Collagen će vas oduševiti svojim nutritivnim sastojcima, ali i senzacionalnim voćnim okusima.

Fitrade® misija je kreirati inovativna prehrambena rješenja koja će doprinijeti cjelokupnom životnom stilu ljudi, podržavajući zdrave navike kroz lak pristup zdravoj prehrani i održavanju koraka s promjenjivim trendovima i potrebama potrošača. Fitrade® vjeruje da zdravlje treba učiniti lakim bez kompromisa u pogledu okusa ili prehrane – njihov cilj je osigurati da svatko ima pristup svojoj najboljoj verziji sebe. Njihova vizija je svijet u kojem ljudi žive svjesnije poduzimanjem proaktivnih koraka prema boljem općem zdravlju uz hranjive, ali ukusne izbore. S time na umu, žele osigurati podršku onima koji traže zdravije alternative kada su u pitanju ciljevi hidratacije.

Fitrade® proizvodi su dvije godine za redom osvojili nagradu „Sportdrink of the Year“ i mogu se pronaći u više zemalja u trgovinama kao što su Hrvatska, Mađarska, Slovenija, Rumunjska, Austrija, Bugarska i šire.

Besplatna dostava

iznad 46,45€ (350kn)

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 53,08€ (400kn)

izaberi poklon
je dodano u Vašu košaricu
Naplata