Elena Zdjelar bikini fitness

Elena Zdjelar bikini fitness – hrvatska natjecateljica među top 5 i 2019. godine 

Elena Zdjelar , fitness diva i profesionalna fitness trenerica inspiracija je svima koji prate i žive popularni fitness lifestyle.

Kao prošlogodišnja svjetska viceprvakinja WBFF pro bikini fitnessa koji se održao u Las Vegasu sasvim je izgledno bilo očekivati kako će se Elena opet natjecati. Ove godine WBFF federacija odlučila je s najelitnijim svjetskim fitness modelima i entuzijastima uljepšati već predivne Bahame. Naša ambasadorica Elena nedavno se vratila s tog prestižnog svjetskog natjecanja puna dojmova koje vam donosimo u nastavku.

WBFF skraćenica je za World Beauty Fitness & Fashion federaciju kojoj je glavni cilj stvoriti visoke standarde u industriji promovirajući sinergiju zdravlja i fitnessa.

Biti dio takvog natjecanja samo po sebi je već uspjeh vrijedan divljenja. Kao jedina hrvatska predstavnica Elena je uložila u ovaj proces mjesece odricanja, treniranja i priprema.

Prvi dojmovi 

Elena Zdjelar bikini fitness wonder woman podijelila je s nama svoje dojmove:

Ne znam iskreno od kuda početi jer je toliko toga za reći… ali probat ću dat sve od sebe da dočaram svoje iskustvo.

Želim prije svega istaknuti veliku razliku između amaterskog i profesionalnog natjecanja u WBFF federaciji. Svojim prvim nastupom ikada, 2016. godine u Torontu, ostvarila sam 1. mjesto na svjetskom prvenstvu i dobila „pro Card“ te ostvarila pravo na njihova profesionalna natjecanja.

Na prvom profesionalnom natjecanju nastupila sam tek 2018. godine jer smo godinu prije gradili svoju dvoranu (Prime Fit Centar Poreč). 2018. godine nastupila sam na svjetskom prvenstvu u Las Vegasu i osvojila srebrnu medalju. Tu sam već vidjela razliku između amaterskih i profesionalnih natjecanja.

Ove godine je svjetsko prvenstvo bilo na Bahamima i iako sam pripreme počela odmah nakon povratka iz Vegasa, nisam bila sigurna hoću li ići jer su troškovi zaista bili veliki. Nekako se na kraju sve posložilo i uspjeli smo se prijaviti i odraditi sve na vrijeme. Ja sam se vratila prezadovoljna, najbolja forma do sada. Uvijek mi je najbitnije odraditi sve do kraja kako sam si i zamislila – na kraju je tako i bilo. Uspjela sam doći do željene definicije, puniti se na vrijeme, tako da je forma bila vrhunska.“

 

Elena Zdjelar izabrana među top 5 natjecateljica svijeta u kategoriji bikini diva Pro 35+ 

Išla sam svjesna da u profesionalnim kategorijama jako forsiraju njihove cure, koje promoviraju federaciju i koje su tamo. Tako da ujutro na dan natjecanja kad sam vidjela tko se natječe sa mnom, bez obzira na moju formu, već sam znala da neću ući u prve tri, rekla sam mužu kasnije, bit ću četvrta, i tako je i bilo.“

Nije propustila zahvaliti svojim sponzorima na društvenim mrežama, među kojima je i naša tvrtka:

Želim se zahvaliti svojim sponzorima, Weider (GAZ nutrition)  – koji me opskrbljuje vrhunskim suplementima i olakšava tako moje pripreme…”

Blog

bikini fitnessElena ZdjelarGaz sponzorstvoGAZ suplementinatjecanje bikini fitnesssponzor

Comments are disabled.