BITE ME

BITE ME nudi zdrave, energetski održive proizvode koji pokreću svaki vaš POKRET i tako vam dopuštaju da se i dalje usredotočite na EMOCIJE koje pokreću. Sa željom da omogući i ubrza prirodnu sportsku prehranu u cijeloj Europi usredotočuje se na inovacije kroz različite okuse proizvoda. U usporedbi s tradicionalnim energetskim ili sportskim barovima BITE ME proizvodi svojim okusima oslikavaju živopisnu priču, imaju osjetno niži glikemijski indeks, a nutritivno su prilagođeni za izdržljivost i aktivnosti na otvorenom.

S ciljem izgradnje potpuno prirodnog koncepta prehrane za sve proizvode, uključujući pločice, prahove i tekućine, BITE ME želi voditi globalni pokret prema novim standardima pristupa sportskoj prehrani izgrađenoj na temelju sportskih potreba u stvarnom svijetu, stručnog iskustva, prirodnih recepata i šireg razumijevanja naše povezanosti s okolišem. Krajnji je cilj upoznati aktivne pojedince i entuzijaste s pojmom prirodne prehrane dovoljno razvijene da podrži cjelokupni režim treninga ili tjelesne aktivnosti.

Predani izvrsnosti BITE ME vjeruje da je priroda moćna. Zato BITE ME portfelj uključuje prirodne proizvode! Sve BITE ME pločice su organske, veganske, bez glutena, lako probavljive, bez dodataka i šećera. Pločice su slatke zbog šećera koji se prirodno pojavljuje u voću s niskim glikemijskim indeksom (GI) i dobrim mastima od orašastih plodova koje osiguravaju dugotrajnu energiju.

Besplatna dostava

iznad 350 kn

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 400kn

izaberi poklon