BioTechUSA

BioTechUSA – ‘Osjećaj uspjeha’

BioTechUSA je na tržištu od 1999. godine i nudi visokokvalitetne dodatke prehrani, široku ponudu proteinskih prahova, PreWorkout formula, proizvoda za izdržljivost, mršavljenje i cijeli niz vitaminskih proizvoda s visokim sadržajem aktivnih sastojaka.

Paletu svojih proizvoda BioTechUSA kontinuirano unapređuje razvojem i inovacijama. U BioTechUSA ponudi nalaze se proizvodi za sve vrste sportove koje mogu koristiti svi, od profesionalnih sportaša do rekreativaca.

BioTechUSA zastupa kvalitetu i pokušava ispuniti širok spektar očekivanja kupaca kroz visokokvalitetne dodatke prehrani i dugogodišnje farmaceutsko iskustvo, profesionalne timove s međunarodnim znanjem za razvoj proizvoda, upotrebom besprijekornih sirovina, najsuvremenijim tehnologijama testiranja kvalitete, kroz razrađene istraživačke programe specifične za tržište i svestrane testove proizvoda koji se provode uz sudjelovanje sportaša.

Pored modernog i učinkovitog sastava proizvoda koji udovoljava funkcionalnim zahtjevima, nastoji stvoriti lako prepoznatljive i skladne BioTechUSA okuse koji se mogu redovito konzumirati. Inovacijski tim posebnu pažnju posvećuje ispunjavanju zakonskih zahtjeva i sigurnosti hrane, zbog čega se načela sustava upravljanja kvalitetom primjenjuju i u praksi.

dsadsasda

Predloženi proizvodi

Besplatna dostava

iznad 46,45€

Kupi online

preuzmi u poslovnici

Garancija 100% provjerenih

originalnih proizvoda

Posebne pogodnosti iznad 53,08€

izaberi poklon
je dodano u Vašu košaricu
Naplata