Ponosni smo na suradnju i učestvovanje na 5. Međunarodnom Kongresu Nutricionista, koji se ove godine održava u Poreču od 17. do 19.11.2017.

Kongres je poseban po tome što okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije. Sudjelovanje na Kongresu redovito je bodovano od strane strukovnih komora Republike Hrvatske te ga svake godine posjeti preko 300 sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Kongres je koncipiran kroz niz predavanja, radionica i panel rasprava gdje će stručnjaci iz različitih polja djelovanja iznijeti i obrazlagati najnovija znanstvena saznanja povezana s nutricionizmom kao znanosti, nutricionizmom kao dijelom procesa liječenja, ali i dijelom životnog užitka i održivog razvoja. Osim znanstveno-poslovnog dijela, program Kongresa bogat je i društvenim događanjima u svrhu međusobnog upoznavanja, razmjene iskustava i stvaranje kontakata za budući rad te ćemo slobodno vrijeme imati ispunjeno interaktivnim eno-gastro eventom, edukativnim izletima, a vrhunac zabave je uvijek tradicionalno druženje na Gala večeri.

Promocija zdravog življenja predmet je zanimanja sve većeg broja ljudi, ne samo na individualnoj nego i na globalnoj razini zbog čega ovoj temi i mediji posvećuju veliku pažnju, stoga će i 5. Međunarodni kongres nutricionista biti iznimno medijski popraćen.

Stoga nam je osobita čast pozvati Vas da nam se u terminu od 17. – 19. studenog 2017. godine pridružite na petom po redu Međunarodnom Kongresu Nutricionista koji će se održati u Hotelu Valamar Diamant u Poreču.

Novosti

Comments are disabled.